Árak

Superior kétfős apartman

Max (3 fő) részére
13.000 - 15.000 Ft-ig foglalható egész évben.


Superior kétlégterű apartman

Max (4 fő) részére
23.000 - 25.000 Ft-ig foglalható egész évben.

* Pótágy( 18 év felett fizetendő): 2 000 Ft/éj


Főszezon: június 1 - október 1-ig + kiemelt rendezvények, ünnepek, hosszú hétvégék
Idegenforgalmi adó: 450 Ft/fő/éj, amely 18 év felett fizetendő!
Központi légkondícionálás díja: 1500ft/nap /szoba
Zárt parkoló használat: 1.500 Ft/nap/gépjármű

Fürdő-Travel Kft.
Otp bank 11733027-28359881

 

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

A vendégeink a recepción VIP szállodai strand és gyógyfürdőbelépőt tudnak vásárolni amely napi kétszeri belépésre jogosít fel.

Késői érkezés: Az apartmanokat 14 - 19 óra között tudják elfoglalni. Amennyiben előreláthatóan 19 óráig nem érkezik meg, a kései érkezés miatt, 800 Ft/ óra díjat áll módunkban felszámolni. Megértését előre is köszönjük.

Vendégek esetében a megrendelt szolgáltatásokat az érkezést megelőző 21 napon túl lehet lemondani kötbérfizetési kötelezettség nélkül. Abban az esetben, ha a lemondás az érkezést megelőző 21 napon belül történik (vagy no show esetén), megrendelő 1 éjszakai szállásköltségnek megfelelő kötbér megfizetésére köteles. Amennyiben a Vendég a visszaigazolt tartózkodási időn belül egy későbbi napon érkezik meg, vagy korábban távozik, köteles a teljes lefoglalt időszakra járó szállásköltséget megfizetni.

A számla teljes végösszegét érkezéskor a recepción kell megfizetni, készpénzzel vagy szépkártyával, bankártya elfogadásra nincs lehetőség.

Minden Vendégünknek a foglalás véglegesítéséhez személyre szabott emailt küldünk. Kérem ezt a személyére szabott levelet részletesen elolvasni szíveskedjen, mert érkezéskor reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Pénz visszafizetésre nincs lehetőség! Kérem a fentiek tudomásul vételét válasz emailben megerősíteni a foglalás véglegesítéséhez.