Sószoba

Sóhomokozó gyerekeknek

Sóker Himalája Sóhomokozó – Egészséges játszóhely Önnek és gyermekének!

Sószobánkban télen nyáron várjuk a gyerekeket ahol a sóhomokozóban játék közben gyógyulhatnak. A gyerekek részére kialakított „sóhomokozó” egy speciális sószobában van ahol a gyerekek játszva gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket, fejleszthetik koncentrációs képességüket. A sóhomokozó kristálysóval van feltöltve, és városi szennyeződésektől mentes, természetes környezetet imitáló, tiszta klímáját a kristálysó pára biztosítja, melyet a gyerekek észrevétlenül lélegeznek be. A sóhomokozó kiválóan alkalmas az egészségmegőrzésre és gyógyulásra mind szülőknek és gyermekeiknek.


A Sóhomokozó igénybe vehető 08:00-tól 16:00-ig.

Hogyan fejti ki hatását a kristálysó?


A sóbarlang kedvező élettani hatásai négy alappilléren nyugszanak:


• A sóbarlangban működő kristálysó-párásítóknak köszönhetően a tengerparti levegőhöz hasonló karakterű,sópárás klíma jön létre, melyet belélegezve érvényesül a só légúttisztító és nyálkahártya regeneráló, valamint természetes antihisztamin hatása.
• A kristálysó, mint természetes negatív ion-forrás egy tiszta és stabil, allergén és elektorszmog mentes közeget hoz létre, erősíti az immunrendszer működését, és a szervezet összes funkciójára messzemenően pozitív hatással van a negatív ionok erős antioxidáns hatásánál fogva.
• A kristálysóban, mint ásványban a napsugárzás által kiszárított őstengernek megfelelő, test-azonos biorezonanciás rezgésminta rögzült, mely segít az energetikai egyensúlyok helyreállátásiban
• Sószoba:  A sószoba kialakításának elsődleges célja, lehetőséget biztosítani mindazok számára, akik a természetes gyógyuláshoz, minőségi termékekkel, minőségi módon szeretnének hozzájutni! A sóterápia elsősorban légúti megbetegedésekben, asztmában és allergiában szenvedő betegeknek hozhat enyhülést, de megelőzés céljára is ajánlott.
 

Egy órás sószoba kezelés annyit ér, mint egy egész nap a tengernél.


Hogy az idő gyorsan és kellemesen teljen, a gyermekeket sóhomokozó, játékok és színes ceruzák, a felnőtteket pedig kényelmes relaxációs székek és újságok várják. Hogy teljes legyen a feltöltődés sószobánkban lehetőség van masszázsra, melyet egy szakképzett gyógymasszőr végez a recepción egyeztetett időpontban.